19 Ekim 2013 Cumartesi

Deri çanta - Leather bag

Tamamen el dikişidir kendisi (içindeki astar kısmı hariç tabii ki). Keyif aldım deri çanta dikerken, deriyi hayatıma katmakla hobimi pahallı bir seviyeye taşımış oldum anlayacağınız. Kalın bir deri olduğu için dikiş makinem yetersiz kaldı tüm dikişlerini mumlu iple elimde diktim.

Yarın sabah oğlumla İstanbul'a gidiyoruz... Onun okulu açılıyor ben ise uzundur İstanbul'a gitmemiştim, kuzenim, arkadaşlarım birkaç gün onlara takılır Çarşamba günü dönerim mozaik kursumu kaçırmamak için, bana da değişiklik olacak yani.... Şimdi uyusam iyi olur zira sabah erken çıkalım dedik...

It's all hand sewn (except the linning inside, of course). I had fun while sewing a leather bag so as you can understand by adding leather into my life I raised my hobby to a expensive level. As the leather was thick my sewing machine was incapable to sew so I had to sew all the seams by hand with a waxed thread.

Tomorrow morning we're going to go to İstanbul with my son... His school is opening and as for me, I hadn't gone to İstanbul for a long while. I will be together with my cousin my friends and return back on Wednesday in the sake of not missing my mosaic class. It will be a change of air for me... I'de better go to sleep now as we will be on the road early in the morning...





6 yorum:

  1. bence çok iyi yapıyorsun evet pahalı ama senin ellerinde harika şekilleniyorlar.çok beğendim.yine çok şık ve özgün olmuş.elleirne sağlık ve iyi yolculuklar.İstanbula kocamaaan selamlar :)

    YanıtlaSil
  2. Model çok güzel, nasıl da muntazam dikmişsiniz Nilüfer hanım bayıldım :) Güle güle kullanın renk te bir harika.. Herşeyine bayıldım çantanın yahu :))

    YanıtlaSil
  3. derinin modası geçmez, bol bol satarsın sen bunlardan :) eline sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Şahane olmuş, ne kadar muntazam dikmişsiniz, bayıldım. Renk ve model de çok uygunmuş el dikişine sanırım. Güle güle kullanın. İyi yolculuklar :)

    YanıtlaSil
  5. Süper vallahi nasıl bir sabır o tek tek dikmişsiniz. Takibe aldım bende artık sizi :)
    Bir ara bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  6. Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim. Bu motivasyonla hemen yeni deri çantalar dikmeye devam ederim artık... Sevgiler

    YanıtlaSil