13 Aralık 2012 Perşembe

Kışlık telefon kılıfları - Winter phone cases

Şu sıralar hayat hızlı akıyor. Aklımda yapmak istediğim tonlarca iş oluyor ama bir bakmışım yeni bir hafta başlamış ve ben istediklerimi yapamamışım. Bir de yetmiyor gibi grip oldum, günlerdir elimde bir kutu mendille dolanıyorum, burnumu silmekten başka bir şey yapmaya enerjim de kalmıyor.

Life is flowing fast these days. I have loads of things that I want to do but without being able to do them I realize that a new week has already come. And on top of that I have a flu, I've been wondering around in the house with a box of tissues. I have to cleen my nose so often that I don't have energy left over to do anything else. 

Bu kış benim kurslara gitme kışım oldu. Öncelikle Denge Merkezinde Erickson yaşam koçluğu eğitimine başlamıştım Ekim ayında, henüz 2 modülü bitti, 2 kaldı. Modüller arasında grup çalışmalarımız oluyor, haftada 1 kere bunun için toplanıyor ve çalışıyoruz. Tabii bu toplantıların haricinde de çalışmak gerekiyor, gribim sebebiyle dünkü çalışmaya gidememiş olmanın huzursuzluğunu yaşıyorum şimdi. Bu kursa gitmeyi kafama koyalı yıllar oldu aslında ama bir türlü zaman ve maddiyat kavramlarını bir araya getiremediğim için sürekli erteliyordum. Bu sene  bunların ikisinin bir araya gelmeyeceğini anladım, en uygun zaman diye bir şey yokmuş meğer... Çok ta iyi yapmışım bu adımı atmakla. Çok güçlü olduğunu düşündüğüm bir sistemi öğreniyorum ve çok güzel insanlar tanıdım, ki bu da bonus oldu benim için. Kursu Zerrin Başer adında bir doktor hanım veriyor, gerek o gerekse de ekibi çok iyiler.

This winter has been my going to courses winter. First of all in October I started an Erickson Life Coaching training in Denge merkezi, finished 2 modules, have 2 to go. We have  group practices in between the modules so we meet once a week for this. Of course I need to practice more other then the meetings but now I'm feeling unhappy for not being able to go to yesterday's meeting because of my flu. I had in mind to go to this course for years now, but as I wasn't able to meet the time and cost standarts together I was continiously postponing this. This year I understood that these two would never be met, ther's no time as the most suitable time. I'm glad that I took this step. I'm learning a system that I think is very powerfull and I've met some very beautifull people and that was a bonus for me. This course is given by a lady who's a Doctor called Zerrin Başer, both her and her team is great.

Başladığım bir diğer kurs ise Ankara Olgunlaşma enstitüsünde verilen Mine kursu. Bu ise 8-9 aylık bir kurs. Benim bu kursla ilgili haberim bir arkadaşım sayesinde oldu ve inanamadım çünkü öyle güzel kurslar var ki Ankara Olgunlaşma enstitüsünün düzenlediği (hem de ücreti çok uygun). Bizim bu Mine kursumuzu bu okulun öğretmenlerinden biri ile bir Japon mine sanatçısı beraber veriyor. Mine çok bildiğim, sevdiğim bir şey değildi ama yapmaktan çok keyif aldım, bir şeyler yaptıkça da sevmeye başladım doğrusu. Bu mine kursunun bir sıkıntısı evde bir şey yapamıyor olmak, çünkü oldukça yüksek ısılı fırınlara ihtiyaç var ve pek tabii ki o fırınlardan evlerimizde yok. Dolayısıyla haftada bir gün ne yaparsan o kadarıyla kalıyorsun.

The other course that I started is the Enamaling course in Ankara Olgunlaşma Institude. This course goes on for 8-9 months. I heard about this course through a friend and I couldn't believe my eyes when I saw that there were many good courses held in Ankara Olgunlaşma Institude (and the cost is very appealing). Our enamaling course is given together by a teacher of this school and a Japanese  Enamaling artist. Enamaling wasn't something that I knew about and liked, but I'm happy doing it. And once I had some products finished I started to like it. The one drwback of this enamaling course is that it is not possible to do some in your place as it needs high temprature ovens and of course we don't have them in our houses. So what ever you do once a week, that's it.

Bütün bu kursların haricinde kışlık telefon kılıfları yaptım, bakalım sevecekmisiniz...

Other than my courses I made these winter phone cases, lets see if you like them...











8 yorum:

  1. Hayat kurslarla daha güzel!
    Ben bu yıl hiçbir kursa katılamadım. Atölye'ye bile düzenli gidemedim. Bi gayret gidin vallahi.

    Grip olmak kötü tabii,burun akmaya başladıysa en azından baş ağrısı geçiyor ki o da çok önemli. Geçmiş olsun ,kış geldi ama hastalıklarla geliyor belli.

    Telefon kılıfları süpermiş. Yaratıcılığınıza hayranım. Tek konuya takılıp kalmıyorsunuz ya harikasınız!

    Sevgilerimle!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende konu bol, hatta o kadar bol ki bazen kafamı karıştırıyor ama yine de aklıllanmayıp yeni konulara da yelken açıveriyorum hemen... :))

      Benim gribim burnumun akıntısı ile başladı ve öyle de devam ediyor, içimde sıvı kalmadı resmen...

      Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim... Sevgiler

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim... Teşekkür ederim...Sevgiler

      Sil
  3. Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar :) kurslarınız, yeni dostluklarınız hayırlı olsun, telefon kılıflarına gelince, cok ama cok begendim :) emeklerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dilekleriniz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim... Sevgiler

      Sil
  4. Hepsine bayıldım !! hepsi çok sevimli, çok güzel olmuş.
    Ellerinize ,gözlerinize ve yeteneğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok, çok, çok teşekkürler... Sevgiyle...

      Sil