23 Aralık 2012 Pazar

Kış büyüsü - Winter spell

Nedendir bilinmez daha yeni yıla bir hafta olmasına rağmen bana yeni yıl gelmiş gibi geliyor. Sebebi oğlumun bu hafta sonu  Ankara ya gelmiş olması herhalde. Perşembe gecesi uçak ile geldi... ben dersten çıkıp ta rahat gelsin diye uçak bileti almıştım ama tüm günler içinde o gün, İstanbul da kar yağacağı ve uçakların ya kalkmayacağı yada en iyi ihtimalle rötarlı kalkacağı güne denk geldi. Neyse ki benim tüm endişelerime rağmen rötarlı da olsa geldi.
Bu hafta sonu Mine kursuma gitmedim oğlumla biraz vakit geçirmek için. Bugün ise bir süredir aklımda olan  bağışıklık sistemi güçlendirici bir karışım hazırladım, bir kaç kavanoz yaptım, anne babalara, eve ve yanında götürmek üzere oğluma. Bu karışımı bir yerde görmüştüm ve aklıma takılmıştı. Tabii ben kendimde bir şeyler kattım. Adına da "kış büyüsü" dedim. Şu sıralar bir tane diziye takılmış durumdayım, adında ki "Büyü" buradan geliyor. Bu dizi uzun zamandır en sevdiğim dizi oldu diyebilirim. "Once upon a time". Çok masalsı ve inanılmaz güzel mesajları olan bir dizi bu.

I don't know why but I feel as if it's new year already. The reason for this is probably because my son has come to Ankara for this weekend. He came by air on Thursday night. I'de bought him a plane ticket so that it will be convenient for him to come after his class but amongst all days, that day it started snowing in İstanbul so the planes were either cancelled or delayed. Fortunately against all my worries his plane was able to come with a delay.
I didn't go to my enamaling class this Saturday so that I can have some time with my son. Today I prepared an immune system booster that I had in mind for a while. I made several jars, for mums and dads, for the house and for my son to take back with him. I'de seen this mixture on the internet, some where, of course I added some extras. I named it "winter spell". These days I'm a bit obsessed with a TV series, the "spell" in the name comes from here. I can say that this series is the best I've watched for a long time.  "Once upon a time". It's a fairy tale with brilliant messeges. 



Yapılışına bakmak isterseniz burada...
If you want to have a look on how it's done it's here...


6 yorum:

  1. Gözünüz aydın!
    Kuşlar yuvada ne güzel değil mi?
    Yılbaşını biz sevmeyelim de kimler sevsin ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ama benim kuş geldi ve gitti... Artık Şubat tatiline bekliyoruz tekrar eve konmasını... Sevgiler

      Sil
  2. gözunaydın nılufer cım sana hedıyelerın en şahanesı gelmış ..darısı benım basıma benımde ogluşum gelsın en kısa zamanda ınsallahh:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpilcim, çok teşekkür ederim... evet hediyelerin en şahanesi rüzgar gibi geldi ve gitti, neyse yine de bir süre idare eder beni artık... Darısı başına, bir an önce oğluna kavuşman dileğiyle...

      Sil
  3. Tam Kış çayıymış,mutlaka deniyeceğim.eLLERİNİZE SAĞLIK

    YanıtlaSil