1 Şubat 2013 Cuma

Bilgisayar çantası - Laptop bag

Evlere olan takıntım hala devam ediyor. Bu sefer de bir laptop çantası olarak ortaya çıktı. Bu çantayı yaparken yine çok sevdiğim bu gri keçeyi kullandım. Bu kez evimin yanında bir ağaçta olsun istedim... Aynen bir çocuk resmine benzedi bence.  Bu arada geçmişten bu güne ev takıntım nelere dönüşmüş bakmak isterseniz linklerini aşağıda yazdım.

My obsession on houses is still continiuing. This time a laptop bag emerged from it. In making this bag I used my very much loved grey felt. This time I wanted to put a tree beside my house. It turned out to look just like a kids drawing I think. By the way if you want to have a look at what my house obsession has come out as in the past I've listed all the links below.








12 yorum:

  1. Çok hoş bir çalışma olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Herhalde böylesi güzel laptop çantam olsa laptobumu yanımda taşımaktan hiç gocunmazdım:) ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gocunmam da çok üşeniyorum laptop taşımaya... Zaten bir görsen çantamın içini bir laptop eksik... Yorum için teşekkürler... :)

      Sil
  3. şahane olmuş valla.bende sevindirsem laptopumu çok iyi olacak.yapacağım zama ziyaret edip esinlenebilirim olur mu?:)ellerinize sağlık ve güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nedendir bilinmez çok sayıda laptop, ipad, vs. çantası yaptım, aklınızda olsun, belki onlara da bir göz atmak istersiniz... Sevgiler...

      Sil
  4. Nilüf'cüm, yine çoook güzel olmuş. Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Off yine harikalar yaratmışsın. Bu aralar yazmaya ve blogla uğraşmaya pek vaktim olmuyor ama her girdiğimde mutlaka buraya bakıyorum. Her seferinde harika çantalar görmek için :)


    YanıtlaSil
  6. Merhaba Nilüfer,

    Önce sen ortalıkta yoktun, sonra da ben blog dünyasından uzakta kaldım.

    Son yaptıklarını hep takip ettim ama her zamanki gibi çok çok güzel ve şirin şeyler yapıyorsun. Özellikle küçüklere yaptığın çantalara bayıldım.

    Daha sık haberleşmek dileğiyle,

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sedacğım, özlemişim seni... Şu sıralar ben yine bir yok olma dönemine girdim... başka başka işlerle meşgul oluyorum... Arada kendimi mutlu etmek adına bir şeyler üretiyorum ama fotoğraf çekmek yada blog yazmakta zorlanıyorum...

      Yeğenlerim de beğenmiş çantalarını..pek mutlu oldum.

      Ben de kesinlikle daha sık haberleşmek istiyorum, umarım ikimizde blog dünyamızla biraz daha fazla ilgilenebiliz...

      Sevgiler...

      Sil