28 Ocak 2012 Cumartesi

Baykuş figürlü cüzdan 2... - Wallet with owl figure 2

Evvetttt.... Bu da ikinci yaptığım cüzdan. Bununla çok uğraştım ama sonunda istediğim gibi oldu. Yine buda bir önceki cüzdanım gibi içsel detayları olan bir cüzdan.

 Beni en çok meşgul eden
1. İçinin tasarımı 2. fermuarın dikilmesi  3. İçi ile dışının birbirine kaynaştırılması...

Bunları bir şekilde çözmem lazım... Neden bu problemleri yaşıyorum??? Çünküüü...

  •  Kredi karti bolmesi (yada bölmeleri demek daha dogru olur) yaptığımda, kumaş öyle bir kalınlaşıyor ki dikmesi çok zor oluyor ....
  •  Fermuarı köşeleri olan vede dönen bir kumaşa dikmek zormuş +++ 
  • o kadar çok işlem görüyor ki kumaşlar ölçülere uygun kesilmiş olsa bile içi ile dışını birbirine bağlama aşamasına gelindiğinde içi üzerinde yapılan işlemler sonunda birbirleri ile olan eşitlikleri kayboluyor!!!! 
Neyse ki bu cüzdanımıda yapmayı başardım. İşte budur....

Yesss....this is the second wallet that I made. I had to struggle on this one a lot but in the end it turned out as I wanted it to be. Just like my previous wallet, it is a wallet with inside details.

Things that took most of my time
1. Inside design 2. sewing the zipper 3. Integrating the inside and the outside...

I need to solve these... Why am I having these problems??? Because...

  •  When I make a credit card section ( or sections will be more appropriate) the fabric gets so thich that it's hard to sew...
  • It really is hard to sew a zipper arround a fabric that has corners that are that turn
  • Even if the fabric is cut at standart values, after all the processes applied on the fabric, when we came to the process of connecting the inside and the outside because of all the things that have applied on the inside fabric , their equalities vanish!!!
In the end I managed this wallet. Here it is...


Aşk, tek bir yüreği paylaşmaktır - Love is sharing one heart
                                              ÖNÜ  -   FRONT

ARKA - BACK


İÇ - İNSİDE


Bunun iç detayları görülüyor, bende görülmesi için çok güzel organize etmişim demo resmini, herşey güzelde aynada yansımışım, haberim olmamış...:) 

One can see the inside details of this one and I have organized the demo picture soo beautifully... Everything OK till now, but I am reflecting on the mirror with no idea  that is happening....



9 yorum:

  1. çok başarılı, çok hoş, çok şık :) emeğinize sağlık, ayna detayını yazmasaydınız cüzdan detaylarını incelerken farketmek pek mümkün değil ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Umarım diğer paylaşacaklarımı da beğenirsiniz. Bilmem gördünüz mü ama yıllar önce bir adam, yemek odası takımının foto'sunu çekmiş ve satılmak üzere Ebay de yayınlamıştı. resme baktığınızda büfe aynasının bir köşesinde adam çırılçıplak görülüyordu. Bu resim internette epey dolaştı ve ben çok gülmüştüm. Gülme komşuna, gelir başına derler ya...

      Sil
  2. çok güzel,özenli bir cüzdan olmuş.elinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Harika çalışmalar yapmışsınız , ellerinize sağlık. Biz de sizden bunları kopyalasak ?! ;) Çok özendim, ama sanırım ilk önce malzemeleri tamamlamam gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, Tabii ki sizde yapabilirsiniz ama yaptıklarınızı benle de paylaşmak kaydıyla...:))

      Sil
  4. bunları gördükçe ben de heveslendim ,çok güzeller ve ayrıca çoğu mağazada gördüklerimizden daha güzeller bence
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banada öyle geliyor ama benimkisi "kuzguna yavrusu..... " hesabı birazda...

      Sil
  5. kuzguna yavrusu.. hesabı değil o kesin sabahtan beri bakınıp duruyorum ..Hepsine birşeyler söylemek geliyo insanın içinden ..Benim favorim baykuş ve matruşka içerenler .. acaba matruşka gibi başkuş olsa .... =)=)=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Matruşka baykuş...hmm...ilginç olabilir....Sevgiler

      Sil