31 Temmuz 2012 Salı

Muhteşem kanaviçeler - Gorgeous Cross stitches

Bugün oğlumla şehirde bir işimiz vardı. Dün gece bizde kalan oğlumun iki arkadaşı ile beraber dışarıda bir kahvaltı ettikten sonra şehre indik. İşimizi hallettikten sonra ise bulunduğumuz yere çok yakın bir yerde oturan çok eski bir arkadaşıma uğradık beraber. Bu arkadaşımın Sarp'a doğduğu günden itibaren çok emeği geçmiştir ve Sarp onu hep annesinin bir arkadaşı olmaktan ziyade kendi arkadaşı gibi hissetmiştir.
10 parmağında 10 marifet biri varsa o kesinlikle Öznurdur. İnanamazsınız öyle işler yapar ki... patchworkler, kanaviçeler, mozaikler, Brezilya nakışı, nice işler... ve hatasızdır, kusursuzdur yaptıkları...
En son kanaviçe işlemiş, dibim düştü... onları resimledim paylaşmak üzere...

Today my son and I had some work to do in the city. After  having a breakfast outside with two of my sons friends who stayed over last night we drove to the city. After we did what we needed to do, we went to my very old friend who was sitting near by. This friend of mine is someone who has had a big part in Sarp's life since he was born and Sarp has always felt her to be one of his friends rather then one of his mum's friends.
If there is some one in life who is stuffed with talent it certainly is Öznur. You wouldn't believe at her work... patchworks, cross stitching, Brazillian embroidery, loads of work... and they are faultless and perfect...
She recently made they cross stitches, I was stunned... I took their photos in order to share...












 






9 yorum:

  1. arkadaşının zevkine hayran kaldım. hem işlemeler güzel, hem de uygun, güzel çerçeveler kullanmış. kutlarım. teşekkürler bu güzellikleri bizimle paylaştığın için.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. vavvvvvvvv gerçekten ben de hayran kaldım ellerine sağlık arkadaşının muhteşemler

    YanıtlaSil
  3. Son zamanlarda yapamasamda en sevdiğim işlerden biridir.Arkadaşının ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. sevgili dostlar.. güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum.. ancak ben sevgili Nilüfer gibi yaratıcı biri değilim.. onun yaptıkları içinin güzelliğinin izdüşümü.. bu nakışların çoğunu internetten download yaparak işledim.. güzel olan güzellikleri paylaşabilmek.. sizlerden güzel sözler duyabilmeme neden olduğu için de canım arkadaşıma teşekkür ediyorum.. hep sağlıklı ve güzel günlerde beraber olalım.. sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüreğimin canım dostu, güzel arkadaşım... Bir süre şey yazmıştım ama sildim çünkü yazdıklarımda kullandığım kelimelerin gücü beni ifade edemedi... senden çok şey öğrendim, ama gerçekten çok... seninle karşılıklı hayatlarımızı paylaştık tüm samimiyetimizle,tereddütsüz... bütün bunları koyalım bir kenara sen benim hakikaten tanıdığım en becerikli ve yaratıcı insansın ve ben bunu tartışmam kimseyle.

      Sil