12 Ağustos 2012 Pazar

Sunbonnet Sue

Eşimin yeğeninin 3 ay önce bir bebeği oldu, Zehra bebek... Hatırlarsınız belki önceki yazılarımdan birinden  Zeynep i... kız kardeşi oluyor kendileri... Annem Zehra bebeğe çok şirin yazlık bir kıyafet almış, benden rica etmişti bu kıyafeti evden alıp paketleyip götürmemi... (kendisi yazlıkta) Kumaşlarla bir şeyler yapma saplantısı olan birinin hediye paketi nasıl olur dersiniz?

My husbands niece has had a baby girl 3 months ago, Baby Zehra... You may remember Zeynep from one of my previous posts... She's her sister... My mum had bought a pretty summer outfit for baby Zehra and asked me to get this present from her house, pack it and take it on behalf of her.. (She's in the summer house at the moment) What do you think a gift box will look like when someone who is obsessed wth fabric makes one?

Bu hediye torbasının üzerine kullandığım aplike Sunbonnet Sue adındaki çok klasik bir patchwork şekli... ben bu şekle bayılıyorum ve çok şeyde kullandım,  gümüş kolyesini bile yaptım...

The applique that I used on this bag is a classical patchwork pattern called Sunbonnet Sue... I love this pattern and I've used it on many things.... I even made a silver pendant of it...










10 yorum:

  1. Fikir harika çok beğendim çok özel bir hediye olmuş ellerine sağlık.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Ama şahane olmuş bunlar yahu!

    YanıtlaSil
  3. bayıldım!! hediye paketi diye buna derim !!hep hatırlanacak bir paket daha ne olsun ! ellerinize, fikrinize sağlık :)Allah analı babalı büyütsün küçük Zehra'yı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, hediyesi küçüldü bile ama paket epey bir süre işe yarar sanırım... Sevgiler

      Sil
  4. ayyy nu ne guzelmiş canım yaaaa...ahhh ahhhhh ahhhhh............:)))sen canta yapma yaa:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niyeeee??? Çantalarımı beğenmiyormusun??? Şaka...şaka... Sevgiler

      Sil
  5. Çok tatlı olmuş,çok güzel düşünmüşsünüz.

    YanıtlaSil
  6. O kadar güzel fikir ki.. Hem sonradan da kullanılabilir harika birşeymiş bu torba. Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil