6 Mayıs 2013 Pazartesi

Artan kumaşlardan çanta - Bag from fabric left overs

Dün gece blogumda değişiklik yapmak istedim, hemde aniden... uykum geldi artık yatayım dedim ama bu değişiklik isteği takıldı aklıma... Hemen yapıvereyim, ne yapmak istediğim belli, 10dakika'da bitiririm dedim ama... Bugün öğlen itibariyle bitti, aslında bitmedi de ben bitirdim... Tabii ne foto edit programları nede blogger ayarları ile olarak insanın çok bilgisi olmazsa böyle olur. Resmimi picassa, foto flexer ve photoshop ta organize etmeye çalıştım çok ta uğraştım ama onları blogger'a yerleştirmek deli etti beni. Arka planı ayarlıyorum, başlık resmi küçülüyor... başlık resmini ayarlıyorum genişlikler değişyor, yeni genişliğe göre resim ebadını ayarlıyorum seçtiğim fontlar değişiyor... En sonunda razı geldim, daha fazla uğraşamayacağım. Fontlarım istediğim gibi değil, haaa birde demin fark ettim facebook ikonu donmuş kalmış. Ama şu an öyle bir ruh halindeyim ki en sevdiğim font bu font, en sevdiğim facebook ikonu da donup kalandır...

Last night I had a strong desire to make changes in my blog, all of a sudden... I was sleepy and just as I decided to go bed the idea of this modification got stuck in my mind... I told my self, I can do it quickly, I know what I want to do so it will take only 10 minutes for me to finish... I finished it today at noon, actually it isn't complete yet but I finished it... Of course when one doesn't have much knowledge of photo edit programs and blogger setup it will turn out like this. I struggled to organize my picture in picassa, foto flexer and photoshop but trying to set them up in blogger drived me crazy. Just as I managed to set the background my picture got smaller... I organize the picture size the dimension setup changes, I organize the picture size according to the dimensions the fonts change... In the end I consented, I don't want to struggle any further. My fonts are not what I wanted them to be and I just realized I have a frozen  facebook icon. But now I'm in such a mood that my favourite font is this one, my favourite facebook icon is the one that has frozen...

Bugün öncelerde yaptığım bir çantamı paylaşmak istiyorum. Bu çanta ile evde kalan küçük parça kumaşlarımı değerlendirdim. Artıkları değerlendirerek yaptığım için de çok hoşuma gitti. O kadar çok küçük miktar kumaş artığım var ki umarım gelecek günlerde onlara da bir kimlik kazandırım.

Today I want to share a bag that I'de sewn previously. With this bag I utilized my fabric left overs. Because I utilized my left overs I was very pleased. I have so many little pieces of left over fabric so I hope that I will be able to give them all an identity in the following days.







8 yorum:

  1. yan yana koyduğumuzda alakasız görünecek desenler bu çantayla ne güzel uyum yakalamışlar.çok beğendim.yine son derece özgün ve şık olmuş.ellerinize sağık.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz uyumsuzluğun uyumunu yakalamış gibiler değil mi? Teşekkürler ve sevgiler...

      Sil
  2. blogda ben de ara sıra değişiklik yapıyorum aynı şeyler sıkıcı geliyor değişiklik her zaman iyidir ,bu hali güzel olmuş sen sıkılana kadar :)
    kim artan kumaştan yapılmış derki bu çantaya çok güzel ,ellerine sağlık Nilüfer 'cim
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogumun yeni halini beğenmene sevindim. Değişiklik iyi geliyor insana bencede. Sevgiler...

      Sil
  3. çok cici olmuş ben beğendimm

    YanıtlaSil
  4. Kumaş çantaları çok seviyorum,sizinki de çok zevkli olmuş.Hem hafif,hem kullanışlı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle yaz mevsiminin vazgeçilmezi benim için... Güzel yorumunuz için teşekkürler...

      Sil