3 Şubat 2012 Cuma

Kapaklı peçete transferli kutu- Napkin transfered box with lid

2 gündür kendimi kötü hissediyordum, dün bütün gün yattım. Neyse ki bu sabah iyice kalktım ve hem blogumla ilgilenebiliyorum hemde akşama çok sevdiğimiz arkadaşlarımız yemeğe gelecek (oleyy) ufaktan birşeyler yapıyorum. Aslında tam olarak iyileşebilmiş değilim ama herkesin iyileşme tarzı farklı, bende yatarak, dinlenerek iyileşemem hiç, normal hayatıma devam ederek iyileşirim. Motivasyon, herşeyden önemli...
Bugün sizinle yapmış olduğum bir başka ahşap boyaması ve peçete tranferi uygulamış olduğum bir kutuyu paylaşmak istiyorum.

For the last 2 days I have been feeling bad and I slept all day yesterday. But today I woke up feeling much better so I can attend my blog and also tonight our very beloved friends are comming for dinner (hurreyy) and I'm preparing something. Actually I'm not perfectly well but everybody has a different method for healing and I can never heal by lying or resting I heal by continiuing my normal life. Motivation is the most important thing... Today I want to share with you another woodstaind work of mine that I have have done with napkin transfer.





6 yorum:

  1. çok şık bir kutu olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Çok şık olmuş gerçekten. Kutunun formu dikkatimi çekti. Ne kadar güzel bir kapağı var. Satılıyor mu böyle şeyler?

    YanıtlaSil
  3. Satılıyordu bir zamanlar, bu kutuyu alalı çok oldu, aldığım dükkan bile kapandı, ama eminim vardır bir yerlerde. Ben arayacak olsam Ankara da Ece Aymer yada şık düğmeyi denerdim...

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş elinize sağlık. desen de çok güzel kutunun formu da çok güzel. ikisi birleşince çok çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  5. desen seçimi çok güzel ve sonuç şahane olmuş

    YanıtlaSil
  6. Peçeteler IHR diye bir markanın ürünleri. Almaya kalkışınca insanın kafasını karıştırıyorlar hangisini alsam acaba diye. Güzel orumlarınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil