29 Mart 2012 Perşembe

Bahar geldi - Spring has come

Saatler yaz saatine alındı, günler uzuyor, hava son bir kaç gün kadar hafiften ısınınca ben bahar geldi - yaz geldi coşkusu içindeydim ki bu sabah kar yağdı hafiften, akşamda oğlumla arkadaşını dershaneden alıp eve dönerken kar-dolu arası bir şey yağarak yolları beyazlaştırdı. Ankara da hava böyle bir seyir göstermeye devam ederse insanlar bahçelerinde köpek yerine penguen besleyecekler zannımca. Penguenlere hiç bir itirazım yok, hatta çok ta güzel olurdu ortalık o sevimli yaratıklarla dolsa, amaa artık havalara itirazım var... Neyse moralimi yüksek tutayım, bu ilk bahar-yaz hisli peçeteler ile yaptığım ahşap kutuları paylaşayım.

The time has been shifted to summer time settings, days are getting longer and when the weather was a liitle bit warm for the last couple of days I was in a exhilarated state because of the arrival of spring-summer, but this morning snow sprinkled a little and in the evening when I was returning home with my son and his friend something in between snow and hail covered the roads in white. I think, if the weather conditions of Ankara continue like thi,s people will have penguens instead of dogs in their gardans. I have no objection against penguens and I even think it would be nice to have loads of those nice creatures around us, but I do object at the weather... Anyhow, I want to keep my sprits high and share these boxes that I made with napkins that carry a spring-summer feeling.








13 yorum:

  1. Çok hoş olmuş, ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Canım bunlar de super olmus.
    Ben bu kutulardan istiyorum, hatta bunlari yerinde gelip goresim var bilesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman beklerim ama bir soru: Elif bu sen misin?

      Sil
    2. Yaşasınnnn, muamma sona erdi...

      Sil
  3. Çok sevimli görünüyorlar, çok güzel olmuş :) Ankara'ya kar yağmasına da çok şaşırdım. Gerçi biz de İstanbul'da yine mont giymeye başladık, havalar soğuyunca. Çok da farklı bir durumda değiliz yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahmin ediyorum İstanbulda da havaların soğumuş olacağını. O zaman İstanbulda da köpek yerine penguen düşünebiliriz.:))

      Sil
  4. kutular da desenleri de çok güzel olmuş
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. desenler de çok hoş olmuş kutuların formu da çok hoşmuş ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  6. Kutular ve desenleri harika olmuş.Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. çok güzeller.elinize sağlık

    YanıtlaSil