5 Mart 2012 Pazartesi

Cüzdan kedi - Wallet cat

Bu da kedili cüzdan. Hiç hayatımda evimde kedi yada köpek beslemedim ben. Köpek almaya birçok kez heveslendim ama bizi çok kısıtlar diye hiç cesaret edemedim. Kedi ise hiç düşünmemiştim taa ki, günün birinde yavru bir kedi omzuma tırmanıp, kafasını bluzumun içine sokarak gıdımda uyumaya başlayana kadar. Ben hayatımda bu kadar sıcak, sevgi dolu bir kedi görmedim. Çok düşündüm, eve alıp getirsemmi diye ama yapmadım... Hala zaman zaman alsamıydım diye aklıma takılır.

And this is the Cat wallet. In all my life I never had any cat or dog in my house. From time to time I desired to have a dog but thinking it would restrict us, I never dared to do so. I had never thought about getting a cat till one day when a kitten climbed up to my shoulder, tucked it's head inside my blouse and started sleeping under my chin. In all my life I never saw or heard a warm blooded cat full with love like this one. I thought about taking it home but didn't..






5 yorum:

  1. Ben de köpeğimi boynuma yatıp yüzümü yalaması neticesinde almıştım:))Cüzdan da çok şeker, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. müsait bir eviniz varsa gerçekten kedi beslenebilir demeyeceğim çünkü ailenin bir ferdi gibi oluyorlar ve vazgeçemiyorsunuz
    bu cüzdan her zaman ki gibi çok güzel

    YanıtlaSil
  3. hii bunlar çok tatlı! ellerine sağlık valla, çok güzel yapmışsın :)

    bana da beklerim seni dilersen, eh ben de bu tür yetenek ürünleri yok ama :D
    edankb.blogspot.com
    sevgilerr..

    YanıtlaSil
  4. nasıl güzel olmuş ya bayıldım gerçekten.

    görüşmek üzere

    http://www.bakbuharika.blogspot.com

    http://www.facebook.com/harikadekorasyon

    YanıtlaSil