18 Mayıs 2012 Cuma

Prof.Dr.Ayşe Baysal la Ankara da çocuk beslenmesi üzerine söyleşi.

Çok yakın bir arkadaşım kendi mekanında (Loft Uptown) böyle bir etkinlik düzenliyor. Benim oğlum neredeyse 18 yaşında olduğu için çocuklarda beslenme şu noktada pek ilgili olduğum bir konu değil ama eğer oğlum küçük olsaydı kesin giderdim. Ankara da olupta güzel bir çay yada kahve eşiliğinde, hoş bir mekanda çocuklarınızı nasıl besleyeceğinizi öğrenmek isterseniz diye bu etkinliği duyurmak istedim. Yarın ben de orada olacağım, etkinliğe katılmayacağım ama bitişine yakın başka bir sebeple geleceğim, kimbilir bu belki Ankara da oturan yeni blog arkadaşlarımla bir tanışma vesilesi olur... Kendilerinin yaptığı duyuruyu aynen aşağıdadır...  



Sevgili Ebeveyn Arkadaşlarımız, 
Loft'ta bu kez anne- babalar olarak buluşuyoruz. Türkiye'nin en değerli beslenme profesörü Prof. Dr. Ayşe Baysal çocuklarımızın beslenmesiyle ilgili merak ettiğimiz soruları cevaplamak için Cumartesi Loft'a geliyor. Sizleri de bu söyleşiye bekleriz.
Yer: Loft Uptown
Tarih: 19.5.2012 Cumartesi
Saat: 14:00-16:00
Adres: Alacaatlı Cad. Terra Site (Hazar Sofrası karşısı) 2/5 Çayyolu
LCV: 2382880
Not: Bugün için anne babalar Loft'ta, çocuklar evde:)



2 yorum:

  1. İki çocuğumu da sevgili Ayşe teyzemizin hediye ettiği kitaplar eşliğinde büyüttüm - büyütüyorum :) Harika bir kadın... Çalışıyor olmasam mutlaka giderdim. (gerçi sağolsun kapı önünde her yakaladığında bizi ufak bir seminer veriyor zaten ayak üstü ;))

    YanıtlaSil
  2. Evet ben de duydum, çok değerli bir hanımmış, ne yazık ki ben oğlumu büyütürken kendisinde haberdar değildim...

    YanıtlaSil