21 Mart 2012 Çarşamba

Laptop çantası2- Laptop bag2

Üçüncü gün oldu, sonunda bitirebildim çantamı. Aslında çok az işi kalmıştı ama bugün oldukça geç bir saatte indim aşağıya. Veee sonunda bitti. Bu çantayı kendime yaptım. Bilgisayarımı alırken pek çirkin bir çanta da almıştım beraberinde. Çirkin ama kullanışlı. Kullanışlı olduğu ve güzel bir çanta aramaya üşendiğim için razı olmuştum. Artık bugün itibariyle kurtuldum o sevimsiz çantadan. Yalnız nedense ölçü almama rağmen gereğinden fazla büyük oldu. Sanırım laptop umla masa üstü gibi diye dalga geçe geçe, sonunda zihnim inandı onun bir masa üstü olduğuna. Ama olsun ben kalabalık gezen biriyim, nasılsa doldurur biraz zaman geçince bir de üstüne yer darlığı çeker, keşke daha da büyük yapsaydım derim.

It's the third day and I finally could finish my bag. Actually it had little work left to be done but today I went downstairs rather late.. Anndd, it's finished in the end. I made this bag for myself. When I bought my laptop I had bought a rather horrible bag with.it. Ugly but handy. I had accepted it as it was handy and I was too lazy to search for a nice bag. But, as of today I freed myself of this obnoxious bag. But although I took the measurments it turned out to be excessive. I guess, I was kidding about my laptop saying it is like a desk top and in the end my mind believed that it was a desk top. But it's ok, I'm a person who likes to go around with a crowd. I will find a way to fill it up and as time passes I will even suffer a shortfall and wish I had made it bigger.










11 yorum:

  1. Merhaba çok beğendim her ayrıntı düşünülmüş tertemiz bir çalışma elinize sağlık sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Benimde kararsızlığımdan kurtulduktan sonra yapmaktan vede sonucuna bakmaktan keyif aldığım bir şey oldu. Güzel yorumunuza teşekkürler. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. harika fikir ellerine sağlık çok güzell

    YanıtlaSil
  4. kumaşla yapılan her şeye bayılıyorum harika olmuş güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  5. Canlı, renkli harika bişey olmuş bu çanta, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güneşin sonunda yüzünü göstermesinin yarattığı duygu ile renklerin yarattığı duyguların beraberliği iyi oldu sanırım. Yorum için teşekkürler.

      Sil
  6. Artık aşmışsın Nilüfer'ciğim. Gitgide ebatlar büyüyor bundan sonra ne gelecek merak ediyorum doğrusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten haklısın, ebatlar gitgide büyüyor, hiç olayın bu boyutunu algılamamıştım, ben bir kaç ay sonra bavul yapmaya başlarmışım...

      Sil
  7. Valla, diyecek söz bulmak güçleşiyor sizin çalışmalarınız için. Her gün daha da güzel şeyler yapıyorsunuz. Üstelik çok da güzel, titiz çalışıldığı ilk bakışta belli oluyor.
    Dediğiniz gibi bavul görürsek de bu sayfada ben çok şaşırmam:)

    YanıtlaSil
  8. çok güzel bir çalışma olmuş.Dışı ayrı güzel , içi ayrı güzel ve kullanışlı olmuş.elinize sağlık.

    YanıtlaSil