30 Mart 2012 Cuma

Tilda melek çekilişi - Tilda angel draw

Yarın İstanbul'a NLP kursu çevirisine gidiyorum. Her işimi en son ana bıraktığım için bugün bütün gün koşturdum. Hala bavulumu toplamadım ama bir çantamı daha fotoğraflamayı başardım (dün bitirdiğim)... Önümüzdeki günlerde paylaşacağım.
İki gün önceki yazımda Tilda bebekleri yazmıştım ya, bunlara benim gibi bayılanlara duyurulur, bu blogda Tilda melek hediye çekilişi var. Son katılım 17 Nisan imiş, kaçırmayın. Sizinle Pinterestten yeni Tilda bebekler paylaşıyorum, ama bu çekilişte çıkacak Tildayı özellikle paylaşmıyorum, çünkü girip kendiniz bakın istiyorum. Hatta buna bakmışken bu blog taki diğer Tilda lara da bakmayı ihmal etmeyin bence...

Tomorrow I will be going to İstanbul to translate an NLP training. As like always, I left all the things I need to do to the last moment so I was running around all day to do them. I still haven't packed my suitcase but I managed to take the picture of one of my bags (the one I finished yesterday)... I will share it in the following days. 
  I wrote about Tilda dolls in my post 2 days ago and I have an announcement for those who love them like I do. There is a Tilda draw in this blog. The last entry date is 17 April, don't miss it. Now I'm sharing new Tilda's from Pinterest but especially I'm not going to share the Tilda that is the prize in this draw as I want you to go and see it for yourself. My opinion is that you shouldn't miss the other Tilda's in this blog, while looking for the draw prize Tilda. 






















Source: mamycel.pl via Nilüfer on Pinterest
Source: flickr.com via Nilüfer on Pinterest

2 yorum:

  1. sevgili Nilüfer çok naziksin teşekkür ederim
    sevgiler iyi yolculuklar size

    YanıtlaSil
  2. ben bu bebeklere ölüyorum yaaaa... bunların kursları neden sadece istanbul'da :( araştırırken bloguna rastladım bayıldım ;) seni de beklerim ;)
    http://mrlgrck74.blogspot.com/

    YanıtlaSil